Uitgebreid Zoeken
Zoek in titel en omschrijving
 
 

stoer geboortekaartje

Advertenties van Google
 
 
Plaatsingsdatum: 13-01-2016
stoer geboortekaartje
Tweet deze advertentie

stoer geboortekaartje

405 keer bekeken

prijs: n.v.t.
Adverteerder
Naam:
Richard
Woonplaats:
Arnhem, GLD
Meer advertenties van deze adverteerder
http://www.kissgeboortekaar..
Beschrijving: Geboortekaartjes Tweeling

Gefeliciteerd, je krijgt een tweeling! Dat betekent dat je veel dingen dubbel nodig hebt: kleding, flessen, luiers en bedjes. Voor de geboortekaartjes kun je zelf kiezen, ieder een eigen kaart of samen eentje? Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je hoe dan ook een geboortekaartje voor je tweeling vinden.

Want op onze website zijn eigenlijk alle kaartjes geboortekaartjes voor een tweeling. Dat zit zo: elk kaartje kun je zelf aanpassen. Je kunt de tekst, de kleuren en de afbeeldingen wijzigen naar wat jij het mooiste vindt. Dus je kunt ook alle kaartjes gebruiken voor je tweeling. In plaats van één naam, typ je er twee. Ook alle andere informatie over je kindjes kun je zelf toevoegen.

Natuurlijk is het erg prettig om zo veel mogelijk geregeld te hebben voordat je kinderen geboren worden. Dat geldt ook voor de geboortekaartjes voor je tweeling. Op onze website kun je heel gemakkelijk een account aanmaken en daar het door jou gekozen kaartje of de door jou gekozen kaartjes in opslaan. Alle wijzigingen die je aanbrengt op de kaartjes hoef je zo maar één keer te doen en je kunt op een later moment nog aan je kaartje werken.

Als je denkt dat het geboortekaartje voor je tweeling af is, kun je een gratis proefdruk bestellen. Dat geeft je de kans om je kaartje nog een keer heel goed na te kijken voordat je het, na de geboorte van je kinderen, definitief bestelt. Kijk ook alvast even naar een geschikte envelop, die leveren we namelijk in allerlei frisse kleuren.

Klaar om te bestellen? Als je bestelling voor 14.00 uur bij ons geplaatst is, verzenden we de geboortekaartjes voor je tweeling nog dezelfde dag!

 
 

Meer advertenties uit Overige Kind en Baby

geval
Hallo, ik bied u mijn diensten aan in...
Prijs:
€ 500,00
Goedkope babyspu...
Ben jij opzoek naar goedkope babyspul...
Prijs: n.v.t.
sinterklaasgedicht
Wil je sinterklaasgedichten maken, ma...
Prijs: n.v.t.
Prachtige speelgoed
ideaal voor kinderen
Prijs:
€ 10,00
Heeft u geboorte...
Niks is mooier om geboortekaartjes de...
Prijs: n.v.t.
Kindercoach Ette...
Bent u op zoek naar een kindercoach i...
Prijs: n.v.t.