Recaro Car Seat ZERO.1 R129 i-Size - Indy Red

117x bekeken
02-08-2019
Recaro Car Seat ZERO.1 R129 i-Size - Indy Red
€ 399,00
Beschrijving Met deze autostoel van Recaro neem je je kindje veilig mee vanaf de geboorte totdat het kind een lengte van 105 cm of een gewicht van 18 kg bereikt. Je kunt het autostoeltje gemakkelijk met één hand 360° draaien. Een voordeel is dat je dankzij de draaibare autostoel je je kindje uit de autostoel kunt halen zonder dat je je rug hoeft te bezeren.
Veiligheid
Dankzij de ISOfix bevestiging maak je het autostoeltje gemakkelijk en veilig vast aan je auto. De autostoel is voorzien van inklapbare 'vleugels' waardoor je de zijkant van de autostoel maximaal beschermd is in het geval van zijwaartse aanrijding. Wanneer je de autostoel installeert kun je aan de indicator zien of je de stoel correct hebt geïnstalleerd.
Comfort
Speciaal voor de pasgeborenen zit er een verkleiner in de autostoel. Deze kun je uitnemen wanneer je kindje groot genoeg is. De met traagschuim gevulde hoofdsteun is in hoogte verstelbaar. Je kindje zit veilig vast in de autostoel dankzij de vijfpuntsgordel met het HERO systeem en de zachte gordelpads. De bekleding van de autostoel is ademend en comfortabel zodat je kindje heerlijk zit.
Kenmerken:
- Max. gewicht: tot 18 kg
- Lengte: 45-105 cm
- Leeftijd: ca 0-4,5 jaar
- Groep 0+/1: 0-18 kg
- 360° draaibaar, dus in 2 rijrichtingen te gebruiken
- Tot het moment waarop het kindje de leeftijd van 15 maanden bereikt heeft mag de stoel alleen in achterwaartse richting worden gebruikt
- Hoofdsteun: ja
- Slaapstand: ja
- Bevestigingswijze: alléén met Isoix
- Type gordel: vijfpuntsgordel
- Bekleding wasbaar: ja
- Geïntegreerde Isofix base

Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Babyveilig.nl
Plaats:
NL
Bekijk advertentie