Recaro Zero.1 Performance Black

189x bekeken
02-08-2019
Recaro Zero.1 Performance Black
€ 349,00
Beschrijving Met deze autostoel van Recaro neem je je kindje veilig mee van 0 tot 4,5 jaar oud. Je kunt het autostoeltje gemakkelijk met één hand 360° draaien. Een voordeel is dat je dankzij de draaibare autostoel je je kindje uit de autostoel kunt halen zonder dat je je rug hoeft te bezeren.
Veiligheid
Dankzij de ISOfix bevestiging maak je het autostoeltje gemakkelijk en veilig vast aan je auto. De autostoel is voorzien van inklapbare 'vleugels' waardoor je de zijkant van de autostoel maximaal beschermd is in het geval van zijwaartse aanrijding. Wanneer je de autostoel installeert kun je aan de indicator zien of je de stoel correct hebt geïnstalleerd.
Comfort
Speciaal voor de pasgeborenen zit er een verkleiner in de autostoel. Deze kun je uitnemen wanneer je kindje groot genoeg is. De met traagschuim gevulde hoofdsteun is in hoogte verstelbaar. Je kindje zit veilig vast in de autostoel dankzij de vijfpuntsgordel met het HERO systeem en de zachte gordelpads. De bekleding van de autostoel is ademend en comfortabel zodat je kindje heerlijk zit.
Kenmerken:
- Leeftijd: 0-4,5 jaar
- Lengte: 45-105 cm
- Groep 0+/1: 0-18 kg
- 360° draaibaar
- Hoofdsteun: ja
- Slaapstand: ja
- Bevestigingswijze: ISOfix
- Type gordel: vijfpuntsgordel
- Bekleding wasbaar: ja
- Geïntegreerde ISOfix base

Lees meer...
Adverteerder
Naam:
Babyveilig.nl
Plaats:
NL
Bekijk advertentie